Marleen Laverman

MarleenMaakt het verschil!
Marleen is een verbinder en mogelijk maker en houdt ervan als een dag net even anders loopt dan gepland. Na ruime ervaring als onderzoeker en adviseur voor lokale overheden, zet zij haar kennis in om echt het verschil te maken. Zij is er van overtuigd dat de economische crisis kan leiden tot hele mooie resultaten: het initiatief voor sociale verandering ligt daardoor steeds meer bij de burger en Marleen zorgt net voor dat duwtje in de rug.

In 2010 en 2011 leefde Marleen zelf haar droom: In een tot camperbusje omgebouwde legerambulance vertrok zij vanuit Utrecht. Waarheen? Dat wist zij nog niet precies. Het doel was wel duidelijk: de wereld vanuit een ander perspectief zien. Door deze reis wilde zij haar eigen beeld van de wereld vormen; een eenzijdig, door het nieuws gevormd beeld omzetten in een kleurrijk plaatje. Via Turkije, Iran en Pakistan rijdt zij uiteindelijk naar India. Een zeer indrukwekkende reis, waarbij de ontmoeting met al die bijzondere mensen de meeste indruk heeft gemaakt.

Nu zorgt Marleen dat complexe en minder complexe projecten het maatschappelijk effect hebben dat zij beogen. Dat doet zij door duidelijke communicatie, efficiënte projectorganisatie en het schrijven van pakkende teksten. Met haar organisatietalent helpt zij om innovatieve en creatieve ideeën écht tot een succes te maken en daarmee de wereld een stukje beter of leuker te maken. Marleen is er van overtuigd dat ideeën die werken eigenlijk al in de hoofden van mensen zitten. Zij brengt de juiste mensen samen, verbindt ideeën én faciliteert verandering.

Contactgegevens:
06 2849 73 60
info@devipbus.nl