Elsbeth van Apeldoorn

Elsbeth, de nieuwste aanwinst van de VIPbus!
Elsbeth regelt al het nodige rondom de projecten, schrijft persberichten én is iedere week in levende lijve te vinden in de VIPbus.download-1
Een belangrijke drijfveer in het leven van Elsbeth is bewustzijn. “En om bewust te blijven is het goed om regelmatig uit je vaste routine te komen. Door naar een nieuwe plek te gaan of door ontmoetingen. Door nieuwe mensen te ontmoeten leer je ook weer meer van jezelf.
”Na jaren vooral te hebben gedroomd over hoe het anders kan, leert ze nu langzaamaan om ook te doen. Dat het belangrijk is dat je niet alleen blijft dromen en idealen blijft verkondigen maar dat je ook een keer in actie komt. “En dat het dan ook nog leuk mag zijn.” Naast haar VIPbus-werkzaamheden is ze haar eigen onderneming aan het opzetten: Wonderweg. Samen met jongeren en jongvolwassenen gaat Elsbeth wandelen met als doel ze dichter bij zichzelf, hun talenten en dromen, te laten komen. “Naast het wandelen wil ik ook andere middelen inzetten. Ik doe zelf aan yoga en heb in het verleden clownerie en theaterdingen gedaan. Daar, maar ook uit creatieve vakken, kan je elementen halen die leiden tot het dichter bij jezelf komen. En als je eenmaal echt weer bij jezelf bent dan voel je vaak ook wel wat goed voor je is en wat bij je past!”

Contactgegevens:
06 525 466 52
elsbeth@devipbus.nl