VIP radio

VIPcast 3) Rob Hufen: passie &  liefde voor Utrecht

4612031638_3aea53c64a_o

4611431095_f1b57c3965_o Utrechtse universele verhalen
Eenmaal achter de microfoon aan tafel bij Dennis Nolte, presentator van deze Zondagsgasten-aflevering, wordt al gauw duidelijk wat hem zo fascineert in de geschiedenis van de stad. Het zijn niet zozeer de gebouwen, maar veel meer de verhalen van de mensen in de stad of in een wijk. Vanuit die fascinatie begeleidt hij rondleidingen door de stad en heeft Rob een boek over Tuindorp geschreven. “Het zijn universele verhalen, dit boek zou over elke stadswijk kunnen gaan. Zulke verhalen mogen niet verloren gaan”. Deze passie deelt hij met Arjan den Boer, onder andere rondleider in Slot Zuylen, en al snel belanden de twee in een gedetailleerd gesprek over architecten van weleer, waarbij ze de andere aanwezigen niet meer nodig blijken te hebben!
> Klik hier voor de volledige terugblik met alle foto’s

knopvipradio1 beluister hier deel 1 knopvipradio1 beluister hier deel 2

Productie: Elsbeth van Apeldoorn – wonderweg.nl / Presentatie: Dennis Nolte – typischdennis.nl / Live muziek: / Live muziek: Alex Siegers, Martijn Koolen / Geluid: Jasper Huiskamp

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

VIPcast 2) pastoor Kinneging: Handel in inspiratie

4432856682_5743bd213e_b

Wat hebben VIP en de kerk met elkaar gemeen? Beide ‘handelen’ in inspiratie! Hierover gingen zondag 14 maart 2010 Dennis Nolte van de VIPbus en pastoor Kinneging van de oud-katholieke kerk en andere ‘handelaren in inspiratie’ met elkaar in gesprek.
Na de zondagse kerkdienst door pastoor Kinneging van de oud-katholieke kerk staat de VIPbus klaar om kerkgangers en andere inspiratiezoekers te ontvangen aan de koffietafel.
> Klik hier voor de volledige terugblik met alle foto’s

knopvipradio2Beluister deel 1knopvipradio2Beluister deel 2

Presentatie: Daniele Arets / Live muziek: John / Geluid: Jasper Huiskamp / Barista: Wilco Admiraal

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

VIPcast 1) Hatim Salama: Digitale Koran

4104969345_12bc64edbb_b

Terwijl de ochtendnevel optrekt, het carillon de zondag inluidt staat de koffie te pruttelen in de VIPbus onder de Dom. Tijd voor een goed gesprek over de drijfveren van 
markante Utrechters. Maandelijks live bij 
te wonen, of als podcast te beluisteren 
op www.devipbus.nl.

Aan tafel Hatim Salama. Hatim neemt de sprong, volgt zijn hart en begin een bijzondere onderneming genaamd ViaHatim. Hatim vertelt hoe het is om een grote beslissing te nemen, ontslag te nemen om de weg vrij te maken voor een groot avontuur. Hatim vertelt over de Digitale Koran, een mp3 speler met daarom de vertaling van de Koran, om bruggen te slaan tussen oost en west. Cor Boonstra ziet wel iets in zijn plannen en brengt Hatim in contact met Philips.

Klik hier voor de volledige terugblik met alle foto’s

Beluister deel 1Beluister deel 2

Presentatie: Dennis Nolte /live muziek: Tjerk Ridder / Geluid: Jasper Huiskamp