Reacties

We ontmoeten veel mensen met grootse plannen. Een heel aantal van hen heeft die plannen inmiddels (deels) verwezenlijkt. Welke rol speelde de VIPbus daarin? Hier vind je enkele reacties.

November 2010:

Hoi Dennis,

Afgelopen zomer heb ik jou en je vipbus ontmoet bij een openbare uitzending van het programma cappucino.Je vroeg wie er een droom had en ik antwoordde dat ik heel graag het Laudate Dominum van Mozart in een kerk zou willen zingen om te horen hoe het klinkt daar.Nu ben ik geen rasperformer in de zin van podiumgeil,dus ik had mezelf een moeilijke opdracht gesteld.Maar zoetjesaan vorderde de tijd en herinnerde jouw bus me aan mijn moeilijke wens.

Maar zie daar…Ik benaderde een organist die mij op het orgel wilde begeleiden en toen ik in,dacht ik,een lege kerk stond te zingen,kwam na afloop een dolenthousiaste vrouw naar ons toelopen en vroeg of ik dit lied a.u.b. tijdens de kerstviering zou willen zingen.Ik weet niet of je kerkgebonden bent,maar met kerst zit de kerk bomvol mensen.Geen escape op een verborgen koor maar frontaal op het altaar; honderden mensen voor je.Ik heb ja gezegd en 24 december gaat het gebeuren.Ja,een bus kan heel wat teweeg brengen.Ik had beloofd je hiervan op de hoogte te stellen.Bij deze.Dit is echt een stuk moeilijker dan sprinkhanen opeten.

Groetjes en succes met je vipbus,Marianne Schnitzler.