Post ontvangen?

VIP verrast en verwondert de Utrechters graag en daarom blijven wij kleine mooie boodschappen rondsturen, wisselend van thema. Zo krijgen Utrechters de kans om voor andere Utrechters een leuk bericht achter te laten!

Heb jij thuis de verse VIPkrant (herfsteditie 2010) ontvangen?
Dan ben je een van de VIPs die de VIPbus persoonlijk heeft verrast met een nieuwe krant vol verse inspiratie! Wij horen graag van je wat je van deze verrassing vond. Mail ons: info@devipbus.nl of verras ons met verse post (adres staat op de VIPkrant)!

Heeft u in uw brievenbus de verse VIPkrant (april-juni 2010) ontvangen?
Dan bent u samen met uw buren de winnaar van de VIPstraatprijs! Elk kwartaal verrast de VIPbus één Utrechtse straat met het huis-aan-huis-bezorgen van de VIPkrant vol verse inspiratie. Dit kwartaal is dat de Jan Meijenstraat in Wijk C. Gefeliciteerd! U hoeft dit keer niet de deur uit om uw dagelijkse portie inspiratie te halen, maar krijgt dat zomaar in uw bus!

Heeft u een kaart ontvangen?
Dan zouden wij het leuk vinden als u een bericht achterlaat via het emailadres info@devipbus.nl. Bent u het eens met wat op de kaart staat, of misschien wel helemaal niet? Wij horen het graag van u!

-6 -7

minikaart1minikaart

Eén van de reacties die we binnen kregen naar aanleiding van de verstuurde kaarten rondom de vraag: Wat vind jij de meest inspirerende plekken van Utrecht?

We hebben een kaartje van jullie gekregen, erg leuk ! (Eerst even heel hard nadenken wie Gilles Wijnher toch was.. Toen ik het internetadres opzocht begreep ik het pas) De uithof kennen wij niet zo goed, dus we zouden er zelf niet op gekomen zijn om een grasveld daar als mooiste plekje van Utrecht te kiezen.We zijn vorige week voor het eerst boven op de Dom geweest en dat plekje verdient wel een nominatie !

Groetjes

Peter Malcontent en Birgitte Blatter

Ook op een vallende ster kregen we reactie. De vallende sterren werden tijdens de VolleMaanBus door Utrechters met wensen beschreven.

vallendesterren-300x225

Beste VIP-crew,

Ik kreeg een ‘sterretje” met de tekst: … dat je nooit het vermogen tot vertrouwen mag verliezen. Hiermee kwam de zon in huis, net de inspiratie die ik nodig had op het moment dat ik het las. Super, reuze bedankt! Doorgaan met dit soort dingen zou ik zeggen.

Een vriendelijke groet,
Naäma de Ru