Verse Voornemens zaaien bij de Bouwspeeltuin

Welke dromen heb jij? En welke Verse Voornemens wil jij zaaien? En wat wil je in het najaar oogsten? Kom op dinsdag 30 juli om 19.30 uur naar de moestuin in de Bouwspeeltuin.

De afgelopen maanden trok de VIPbus door Parkwijk en Langerak. Op een koude dag in maart ruilden mensen hun verse ideeen en bijzondere dromen voor een heerlijke koffie. En dat eten is wat mensen verbindt, dat werd daar al snel duidelijk. Zo droomt Joan van een lange tafel op de Langerakbaan, waar buurtbewoners elkaar ontmoeten, bijzondere verhalen en hun geschiedenis delen. Lino maakte een grote sprong met zijn droom: met een rijdend restaurant trok hij door de buurt. Op twee kleine gaspitjes en met een mand vol groente testte hij zijn droom voor gezond eten en een bijzondere plek voor ontmoeting. Of het werkte? Zie het hier.

De moestuin is bij uitstek de plek waar eten verbindt en dromen samen komen. Wij nodigen jou graag uit om jouw dromen te komen zaaien en een eerste sprong te wagen.De VIPbus kan een springplank bieden voor jouw droom. Samen blikken wij jouw Verse Voornemen in – je eerste spannende en uitdagende stap die je binnen 3 maanden wilt zetten om je droom een stuk dichterbij te brengen.

Nodig je buren uit en zaai mee!

Wanneer: 30 juli om 19.30 uur

Locatie: Moestuin bij de Bouwspeeltuin bij Kindercluster Voorn – Akkrummerraklaan 31