Eitje tikken met.. Overvecht en Noordoost

De afgelopen weken is de VIPbus op pad geweest. Op zoek naar dromen en verse voornemens die een verschil kunnen maken voor de Utrechtse wijken Overvecht en Noordoost. In dromen zit energie en eigenaarschap en we merken dat de droomeigenaren staan te popelen om de eerste stappen te zetten. Maar om de sprong te kunnen wagen, is soms wat extra denkkracht, nieuwe inzichten of bijvoorbeeld een netwerk nodig.

Op donderdag 30 mei was er een inspiratieontbijt bij Fort aan de Klop. Die ochtend tussen 8.00 en 11.00 uur presenteren de zes dromen zich. Een groep mensen, bestaande uit ambtenaren, lokale ondernemers, vrienden en familie verrijkt de droom, maakt hem nog concreter en bespreekt wat er nodig is om de eerste stap te zetten.

De droomeigenaren hebben in een korte pitch verteld wie zij zijn, wat hun droom is en wat zij nog nodig hebben om die te realiseren. Het doel is een eerste prototype van de droom voor 1 oktober 2013.

En klik hier voor de fotoserie.

U in de wijk was er bij en maakte de reportage die je hier op hun wesbite kunt bekijken.

Bekijk hier de video voor een sfeerimpressie: