teammeeting: 1e zending mindfood door europa: trekhaak gezocht

De Ziel van Utrecht 2.0 wil vanaf medio oktober van start gaan om het concept in europa onder de aandacht te brengen in de vorm van een caravan verpakt als een zending mindfood. Dit ‘pakketje’ zal drie weken liftend zonder auto op zoek naar een trekhaak door europa reizen met een uitdagend sociaal vraagstuk. Een project in het kader van je hebt de ander nodig om verder te komen. Onderweg worden nieuwe antwoorden, inzichten of vragen opgehaald bij very inspiring people, places & projects.

Een projectteam bestaande uit Marien Baerveldt, Joost den Boon en Marieke van Dam stak de koppen bijeen om de start te plannen. Aad Voermans van Aangenaam Ontwerp verzorgde het ontwerp van de caravan. Marien zal de reis ondernemen en schrijft er het volgende over:

Utrecht was een centrum van macht en geloof. Dit is door de eeuwen heen het geval geweest, maar de 21ste eeuw zal hier weer zijn eigen invulling aangeven. Een nieuwe generatie vol nieuwe manieren en met eigen idee├źn staat op om de vraagstukken van deze tijd op te lossen. Al willen we het nog zo graag, dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Jonge mensen met idealen en zonder middelen springen over de generatiekloof en vragen om raad, kennis en meer bij hen die rijk zijn met levenservaring.De nieuwe generatie is opgegroeid met breedband internet en zonder de muur. Met de euro en zonder grenscontroles. Met luxe, vrijheid, oneindige mogelijkheden, maar zonder trekhaak.
Liftend met een caravan door Europa, opzoek naar Very Inspiring Places, People, Projects, Products and Philosophies die Utrecht verder kunnen helpen in de toekomst. Naar 2018 als Culturele Hoofdstad van Europa, en verder!

wordt vervolgd

. CARAVAN_ZIJKANT_L_ZT_2CARAVAN_ACHTERZIJDE_ZT_2


Warning: gzinflate() has been disabled for security reasons in /srv/dnolte/www/www.devipbus.nl/wp-content/themes/devipbus/footer.php on line 3