Leven als in een avonturenboek

Dennis leest voor uit eigen werkJan van HEUG heeft het hiernaast al erg mooi verwoord: de open en persoonlijke sfeer die het Lepelenburg opsiert op vrijdag de dertiende. De karaktervolle ondernemers Kees uit Lopik en Dennis uit Utrecht die vanavond hun eigen ‘jongensboek’ in ontvangst mochten nemen. Wat VIP verder van deze avond is bijgebleven is het onvoorwaardelijke overgeven aan het leven, met alle ups en downs die daarbij horen, dat deze mannen doen. Uiteraard kan daarbij een nieuwe anekdote over een heuse puddingpotten-rechtszaak niet uitblijven. De trots en het enthousiasme waarmee zo’n verhaal verteld wordt en waarbij niets anders dan het centrum van de rode loper en van de aandacht past. Hun plezier en lef om telkens weer hun eigen grenzen te verleggen. De besluiteloosheid van de stadse creatieveling naast de handen-uit-de-mouwen-mentaliteit van ‘aardse’ ondernemer Kees. Wiens batterij na drie dagen vakantie ‘meer dan’ opgeladen is. Voor wie werk en ontspanning geen tegenstrijdigheden zijn. Want als je doet waar je van houdt, waarom zou je dan in je vakantie níet om half vijf je bed verlaten, je vrouw in zalige onwetendheid achterlaten en voor de verandering eens een Oostenrijkse koe melken? Of in de eigenaar van de camping waar je staat een volledig nieuwe klantengroep zien en daar samen met je vriendin een plan voor bedenken?
Kortom, leven en werk komen volledig samen in één groot avontuur.

Kees op de rode loper

De aanwezigen worden vanavond uitgenodigd de titel van hun eigen avonturenboek te bedenken: wat betekent avontuur voor jou? Welke ingrediënten van avontuur zou je meer in je werk willen terug zien? Wat heeft je daar tot nu toe van weerhouden? Vragen waaraan vanavond geproefd wordt en waarvan de antwoorden worden verrijkt met directe feedback van ervaringsdeskundigen Kees en Dennis. De opmaat ook naar de training Sterke Verhalen – Sneller van B(aan) naar A(vontuur), waar je je vanaf heden voor kunt aanmelden bij de VIPbus. Waar je oog in oog komt te staan met de hoofdpersonen uit het Ondernemersavonturenboek: Kees Lekkerkerker en Dennis Hensen. Laat je inspireren tot jouw eigen avontuur en bestel het boek of de training vandaag nog! Mail naar: info@devipbus.nl

LOGOFLICKR Kijk voor meer foto’s en om ze te downloaden hier.

Uitnodiging_jongensboek_2011