PIX-I gaat de boer op

p>PIX-I gaat letterlijk de boer op!

Terwijl Utrecht uitzinnig in Oranjetenues over de grachten struinden tijdens koninginnedag, vluchtten Dennis en ik de stad uit richting boer Kees Rosenboom in Benschop, die daar -generatie op generatie- de oudste boerderij van Nederland bewoont.
(zie: recreatielandschap Rosenboom voor meer info)

We hadden er een koffiedate met oranjegebak met een leuk en eigenzinnig kunstenaarstel:  Esther en Jan huren al jaren een prachtige gipsyproof pipo-wagen op het erf van Kees.  Jan heeft de 2 aan elkaar gemonteerde bouwketen met veel liefde naar eigen hand gezet en hun tuin lag er ydillisch bij.

Na een uurtje leut en gebak werd het tijd voor zaken aan de tuintafel.
Hoe zou het zijn als  Dennis, Elsbeth en ik co-huurders werden van deze oogstrelende pipo-kar in de wijdse weiden van het Groene Hart?…

Gisteren hebben we gedrien ons JA-woord gegeven:
PIX-I heeft vanaf heden een flexwerkplek tussen Stad&Land, een heus Stadskantoor in het weiland waar ik wekelijks spreekuur kan houden, inspiratiesessies inboeken en projecten ontwikkelen die de Houten Stad doen groeien. Joechei!