Op zoek naar de ziel van de stad #4

nieuwe kaart van utrecht

Klik hier om de tussenstand van VIPs zoektocht naar de ziel van de stad te bekijken

De zoektocht naar de ziel van Utrecht (onder de noemer ‘Wijsheid voor het oprapen’) is gaandeweg een zoektocht geworden naar het eigene van elke wijk en haar bewoners. Wat typeert de bewoners van Wijk C? Wat maakt Oudwijk tot Oudwijk? Wat delen wijkbewoners met elkaar? We zagen kappers als buurtvaders en uitnodigende bankjes met een slot erom. VIPs nieuwe kaart van Utrecht krijgt langzaam kleur, maar dat de stad en haar wijken niet zo makkelijk in één kleur te vatten zijn, is ons wel duidelijk. Deze en volgende week werpen we samen met een ervaren art director een frisse blik op alles wat we tot nu toe hebben verzameld en beslissen we welke weg we in gaan slaan.

I.s.m. Jurga Zelvyte.