Volle maan bus

VIP houdt van bijzondere momenten op bijzondere locaties. De volle maan ervaring bij de Sterrenwacht was er zo een. Dit magische moment werd vooraf gegaan door een kleine toermee in Sterrenwijk waar we vroegen naar ‘uw vallende sterren’, uw wensen.

Een tarotlegger, een muzikant en een volle maanmeditatie brachten de bezoekers in de VIPbus in de magische sferen. Net voor twaalf ontpopte Sydney van Rubens Proeflokaal een speciaal voor deze gelegenheid gekozen wijn. We proefde de wijn die in de nacht werd geoogst en zo geweldig bij dit moment paste. Voorbijgangers, voornamelijk met hun honden, sloten aan en zo ontstond er een bijzondere mengeling van liefhebbers van dit speciale moment. Ondanks de bewolking en ontbreken van de maan werd toch de sfeer ervan ervaren. Bob van restaurant Rubens wist de ambiance nog te versterken met een spannende proeverij van insecten als wormen, krekels en sprinkhanen. De nacht werd zo compleet.

Dennis Nolte / De VIPbus3604899937_29f1148507_b

3605690262_7370861286_b

Klik hier voor alle foto’s.